söndag 1 augusti 2010

Äntligen klar!!!

Äntligen är jag klar med bond gårds djuren!!! Det blev 11 stycken (som sagt)! En ko, kalv, häst, get, gris, 2 kultingar, 3 höns och en tupp!!! Jag sydde en förvarings påse också som en liten bonus!
Det är en beställning från min kusins mamma och pappa! Dem ska ge djuren som en present när hon fyller år! Förvarings påsen är gjort av tre långa remsor som jag sydde ihop och sedan veck dubbelt. Jag ska nog ge några fler bondgårds djur i jul klapp som hon kan ha i påsen! :D


Ja, just det, jag, min moster och min lilla syster hitta en kattunge gömma för några dagar sedan! De var nästan 2 veckor gamla och de hade redan öppnat ögonen! Vi hitta dem på "garage vinden", utrymmet mellan plåten och plankorna!
Värstvad mycket man kan missa när man bor på en gård! :)

Ha det gott!

/Maja

2 kommentarer:

  1. Oh! Vilken fin presentpåse med en massa "söta bond-amisar"! Den presenten måste din kusin verkligen bli glad över! Hoppas hon inte tjyv-tittar på din blogg innan födelsedagen ;)

    PS. Har mailat dig. Paketet har kommit fram. JÄTTETACK! ;)

    SvaraRadera
  2. Jag smälte helt och fullt när jag såg den översta bilden. Så ljuvligt söt man kan vara när man kikar fram ur påsen =D
    Och påsen är jätte fin! Du är minsann duktig på att sy OXÅ!!

    SvaraRadera