lördag 18 december 2010

Lite av varge.....

Hej hej, alla stora och små virkare! Det var ganska länge sedan jag skrev ett inlägg, så då får det bli ett nu, även fast jag inte ha något speciellt att berätta... Eller jo, föresten! Jag har vunnit 2 utlottningar den här veckan! Ena hos Utkik från vävstugan och Evas pysselsida! Hurra! :) Den från Birgitta (utkik från vävstugan) har inte kommit än, såg att jag hade vunnit idag, men den från Eva fick jag för några dagar sedan, små fina snögubbar man kan hänga i granen!
Jag är med i Mönster arkivets julswap, så jag har fått alla julpynt saker förutom en, alltså 4 stycken. I varge swapgrupp var man 6 stycken. Alla har bloggar förutom en i grupp, http://junkstylemariablogspot.com, http://madebyamo.oden.st, http://nuardetjuligen.blogspot.com och så min blogg! Ta en titt på dom!

Ja just det, jag måste säga att min bok, "virka bondgårdsdjur" Är för tillfället slutsåld! Så alla som vill köpa ett ex måste vänta någon vecka så jag hinner beställa fler från tryckeriet!

Jag kanske inte fram gick så tydligt när jag sade att utlottningen skulle avslutas, alltså den 19/12-10. Sist klockan 20.00 kan man vara med och delta, så får ni reda på vem som vad direkt efter. :) I mogon drar jag vinnaren!

Snart 4 advenet! Tiden bara rusar iväg, idag har jag och familjen hämtat en gran, sa jag EN gran? Nej, FEM granar! :) Alla julklappar klara och nu är det bara baka och laga mat! Igår gjorde vi knäck, men den blev TOTALT misslyckad, alldeles kletig (så är det vare gång vi bakar knäck, och folk som säger att man lär sig av sina misstag...)! Idag ska vi också baka lite.

GOD JUL!
/Maja

3 kommentarer:

 1. Hej! Du har vunnit hos mej, men jag vet inte vart jag ska skicka det, för du har inte mailat mej namn och adress än.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Vad bra att jag fått din adress nu. Jag har aldrig sagt tidigare att jag skickat något till dej, utan jag bad om adresserna till de som vann, om du läser mitt inlägg där jag talar om vilka som vann. Det är så det brukar gå till.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Kletigt är ju gott! Jag tjuvåt massor!:)
  Kramar från mamsen

  SvaraRadera