måndag 20 december 2010

Kan aldrig bestämma mig...

Som sagt: Jag kan ALDRIG bestämma mig när det gäller hur bloggens design ska se ut (eller så tycker jag bara om att designa)! Nu har jag suttit och ändrat mallen lite (två sidospalter istället för en) och för ett tag sedan ändrade jag flikarna där uppe (om mig, virktips mm), tog bort några och satte dit "Min bok "Virka bondgårdsdjur" till salu". Där kan man beställa min bok genom mig på bloggen, fast just för tillfället är den slutsåld.

Förut var ju bloggen grön prickig med en grön/vit header, men de tyckte jag blev för grönt, så då bestämde jag mig att jag skulle ha en lite vitare design, och då blev de en ganska neutral header, beige/brun/blå bakgrund och vit text bakgrund.

Kram kram,
/Maja

Ps. FYRA dagar kvar till jul, kul va?!!

4 kommentarer:

 1. Det här var också fint, fast det förra passade jättebra nu till jul :)

  Hm...har man börjat peta med bloggdesign är det svårt att sluta. Höll själv på ett tag tills jag blev urless och till slut fick nog. Skulle vilja göra en del förändringar igen....men låter nog bli för jag vet att jag kommer fåt svårt att sluta och välja vad som blir bäst.....har inte tid med sånt nu till jul ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. En varm önskan om ett GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
 3. Bloggdesigner är alltid kul att pyssla med! :)

  SvaraRadera
 4. Har det samma problemet jeg også, redigerer og redigerer.... Bloggen din er fin som den er nå syns jeg. Stikk gjerne innom amigurumiblogg.com, jeg er ganske ny i "gamet"! Godt Nyttår til Sverige fra Norge!

  SvaraRadera